ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις, τα συνεχή stop & go, οι νέες οδηγίες κατασκευής των κινητήρων προκειμένου να μην ρυπαίνουν , τα χαμηλά όρια ταχύτητας προκειμένου να μην σπαταλούμε καύσιμα δημιουργούν ρύπανση στους κινητήρες.

Αυτά τα συμπτώματα εκδηλώνονται με τη μορφή των κορεσμένων επικαθήσεων άνθρακα στις βαλβίδες EGR, φράζουν τα φίλτρα DPF, βρωμίζουν τις τουρμπίνες κ.λ.π.

Η δύναμη του υδρογόνου στην υπηρεσία του κινητήρα σας

Με τον καθαρισμό Carbon CLEANING το υδρογόνο που εισέρχεται μέσα στον κινητήρα σας καίει και εξαλείφει σε ικανο ποσοστό τις επικαθήσεις άνθρακα.

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, σας παρουσιάζουμε την πιο καινοτόμα, την πιο προηγμένη τεχνολογία και την πιο οικονομική λύση για να καθαρίσετε τη μηχανή σας από μέσα προς τα έξω.

Δώστε στην μηχανή σας τον προληπτικό καθαρισμό που χρειάζεται για να λειτουργεί σαν καινούργια

 

Με την λύση Carbon Cleaning, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου σας, χωρίς την ανάγκη να αντικαταστήσετε ακριβά εξαρτήματα του, εξοικονομώντας χρήματα!

Η λιγότερο δαπανηρή επιλογή, χωρίς την ανάγκη για την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων με λιγότερο χρόνο συντήρησης, μια λύση γρήγορη και οικονομική! γρήγορη και οικονομική!

— Author